Teruskan Pembacaan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Thursday, 22 December 2011

Bacaan Quran & Tazkirah @ Hari Koperasi

30 Jun 2011 (Khamis),, hari yang agak bersejarah bagiku sepanjang berpraktikal di SMK Cenderawasih.. Ditugaskan membaca Quran dan tafsir seta sedikit tazkirah kepada pelajar sebelm majlis perasmian...

Memang terketar - ketar kot nak mengaji depan orang ramai ni... tapi ini adalah satu peluang untuk diriku menambah keyakinan diri untuk bergadapan dengan audiens...

                                                      semasa mengaji dan bagi tazkirah


                                                          Macam YB... hahahhaha

video
                                                  video sepanjang YB berucap..hehehhe

Selepas selesai jalankan tugas,, maka ramai la cikgu cikgi yang bertanya,,, "Taufik ni sekolah agama ke dulu?" tak ada lah,, bahasa Arab pun tak belajar,, sekolah biasa2 jer...hehe,, saham ku melonjak begitu tinggi sekali walaupun x hensem..hahah

Tugas aku semasa Hari Koperasi tersebut adalah menjaga kelab komputer dan perpustakaan,, sambil jalan2,, cari makan,, singgah di gerai cikgu Kamal.. makan keropok lekor,,hehhe..

                                                         Keropok Lekor,,, best...

So, moral of the story,,, sangat enjoy hari tersebut dan sangat merindui zaman praktikal,,(^_^).. Assalamualaikum...

No comments: