Teruskan Pembacaan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Thursday, 22 December 2011

Jalan2 @ proton City tgh malam buta

Secara rasminya, pada hari Khamis, 22/12/2011, berakhirlah kelas untuk sepanjang semester ini,, bukan setakat semester, sepanjang pengajian di UPSI... last class...ehhehe.. so, pada malamnya, nk enjoy le,, jalan2 kuar makan & ke proton city malam,, 'joging' bersama kamal dan shukri...


                            Penulis, Kamal dan Shukri... bergambar dalam kegelapan...

 ada banyak lagi gambar,,, bukan senang nak datang proton city joging2 ni.. hahha...

                                                Pasangan romantic of the year,,huhuhu

selepas di proton city, singgah sebentar di Kampus UPSI Proton City... bergambar dulu,,, insyaALLAH konvo kat sini tahun depan...amin...


Pintu Gerbang UPSI kampus baru (kamera kuasa tinggi sgt)

penulis @ Taufik
Kamal


Adik Yie Cikgu @ Shukri

So, next aktiviti pada hari seterusnya,,, kena manfaatkan peluang dan ruang yang ada untuk bersama kawan2 seperjuangan yang bersama hampir 4 tahun di UPSI.. Semoga Ukhuwah kekal hingga akhirnya..

Sori kepada Wan Hasrul,, beliau tak dapat join sebab ada urusan penting..=)

4 comments:

snhz said...

eh eh..
ado gop baju samo ng kamal tuh..
hahha

topex3007 said...

doh paka la... secocok dgn kamal....leh wat alin jeles..hahhahah...

snhz said...

hahhaha...
xpo la xwat alin jeles pun...

topex3007 said...

hahah,,, aktiviti teluk batik wat biar sedap & mantap la... hahah