Teruskan Pembacaan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Saturday, 10 December 2011

Tidur @ LIbrarY

Hari ini dalam sejarah... hari sabtu dan ahad.. (10 & 11 Disember)... aku bermalam di Library... tujuan utama untuk mengelakkan aku terlebih tidur di rumah sampai keje tak siap2...hehhe..

Naseb baek ada 2 orang kawanku ada teman,, Pasangan Tunang BAHAGIA.. Shafiq dan Sayidah.. kalau tak, sorang - sorang la jawabnya,,, Biasanya, sebelum ni ramai orang kat library ni espicailly students final year,, buat thesis... aku pun buat thesis ni.. banyak lagi tak siap..=)

Baru lepas keluar minum dengan diaorang,, sekarang sambung buat kerja pulak,,, tadi sembang je banyak,, hahah...


                                           with Shafiq,, thanxx to his fiance, captured gambar..hehe

No comments: