Teruskan Pembacaan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Tuesday, 17 July 2012

NRIC 2012 Part 3

1. Sambungan daripada NRIC Part 1 and  NRIC Part 2...

2. Jam 8 malam ada Opening ceremony di Dewan Peperiksaan C, USM.. pakaian t shirt rasmi program..


3. Sekitar pemandangan di opening ceremony...(gambar atas),,, Selepas perasmian, kami diminta ke booth masing - masing untuk set up barang - barang untuk ditunjukkan kepada para VIP... termasuk Naib Canselor Penyelidikan dan Inovasi USM,,,






4. Gambar tak sempat ditangkap oleh cameraman sebab cameraman (zul) nak jadi VIP jugak,, tengok tak berkelip ambe explain ke VIP...

5. Selepas itu, tepat jam 10.00 malam kami berempat ingin bersiar - siar di luar USM... makan Mc Donald.. nak pergi jauh - juah dah lewat malam.. tapi agak penat berjalan kaki ke sana..uhuhu..

sebelom gerak




6. Sampai di Pintu USM, ambil gambar kenangan di depan pagar yang tertera Universiti Sains Malaysia.. bukan senang nak masuk USM ni,,hehe

7. Selepas itu, terus menuju ke destinasi utama,, Mac Donald...


Di Mac Donald...=)
8. Akibat perut terlampau kenyang, bercadang nak balik ke kolej naik teksi,,, RM 10 hinggit.. overtime mahal la skit.. nak dijadikan cerita, unlce driver taxi tersebut turunkan kami di tempat yang salah,, makan langsat la jawabnya,,(SESAT)... berpeluh badan cari kolej Tekun... hahha..

Nasib baik ada kucing tolong tunjukkan jalan.. hahah
9. Sampai di kolej, penat giler.. then,, bersiap untuk tido, tapi smpai sekarang tak tido lagi.. so, gud night.. bersambung pula dalam entri lain,,, wasalam..

2 comments:

timm_bill said...

cana la leh sesat...hu3..

topex3007 said...

taxi driver la turunkan kiteorg kt tempat salah,,heehe