Teruskan Pembacaan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Wednesday, 18 July 2012

QUeenS Bay @ Penang

1. Salam.. Nak teruskan kesinambungan NRIC...hehhe.. Hari kedua lepas kitaorang lunch, tido kejap, kitaorang bergerak ke Queens Bay, Penang..

2. First time dari USM nak ke sana.. tak tau jalan,, tunggu punya tunggu bas.. last2 naik teksi je la.. selamat dan selesa.. nak ke sana, naik bas number 304 @ 308.. tambang cuma RM 1.60 sahaja.. naik teksi tak kira number plat berapa pun,, tambang antara RM 8 hingga RM 15 sahaja...

tengah tunggu Bas
QueensBay
3. Sesampainya kat sana, hajat di hati nak tengok wayang,, citer "The Ice Age 4"... tapi lamabt sangat masa dia.. then, shopping la.. beli baju and jalan - jalan cuci mata..agak besar Mall kat sana.. belakang tu QueensBay Mall...



4. Dah puas shopping and window shopping dalam Mall, kitaorang jalan - jalan di persisiran pantai pula.. tapi pantai tak berpasir la,,, dah ditambak rasanya..

oPpss... model sedang mengiklankan diri,, heheh
Penang Bridge,, kt belakang nun..

5. Masing2 nak buat photoshoot berlatarbelakangkan Pulau Jerjak... Pulau tu sebenarnya ada penjara,, so kalau nak melawat, buatla something then serah diri... pakej percuma jer..hahha.. masa kecik2 dulu, rasanya Pulau ni agak jauh,, tak la dekat macam sekarang,, sebab dah ditambak kot..

Zul Ak

Faris Azmi

Chegu Nuar

Mohd Taufik Ibrahim
6. Sekian,, wasalam

2 comments:

Anis said...

Wah,,, b'jalan sakan na...huuu~

topex3007 said...

orang ajak tak nak ikut...=P