Teruskan Pembacaan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Thursday, 19 July 2012

YB Lim Guan Eng di NRIC 2012??

1. Salam dan selamat semua... entri ni last part untuk NRIC 2012 sebab secara rasminya NRIC dah dilabuhkan tirainya semalam.. (Khamis)..

2. Sebelum tu, nak dijadikan cerita, semasa berlangsungnya NRIC ini, terlihat YB Lim Guan Eng, Ketua Menteri Penang antara peserta... wow.. hebat,,,

aku dan YB... heheh
3. Tengok gambar mesti ingat aku dah masuk DAP.. dari Unknown (bukan UMNO) ke DAP...hehhe..

4. Betul ke YB Lim Guan Eng ni??? hahaha.. sebenarnya, beliau salah sorang peserta.. dari Kolej SeGI... tajuk thesis dia kalau tak silap nak kaji hubungan antara personaliti dengan facebook...

5. Mula - mula tengok macam sebiji YB Lim Guan Eng.. dari segi pemakaian, cara berjalan, cara bercakap.. Memang pelanduk dua serupa lah...

Students from King Mongkut's University, Thailand

6. Majlis Perasmian Penutup dan penyampaian hadiah dihadiri oleh Tan Sri Nor Mohamed Yaackop.. Menteri di Jabatan Perdana Menteri...

wajah - wajah "non medal".. except Faris.. heheh


7. Tahniah kepada pemenang,, dari UPSI, Kak Dell mendapat Pingat Perak dan Faris mendapat Pingat Gangsa.. yang lain dapat sijil Penyertaan je,,, sedih la kalah,,, tapi yang bestnyer dapat pengalaman yang sangat berharga..dan dapat jugak peluang duduk di USM...heheh

8. Tahniah kepada USM kerana berjaya dengan jayanya menganjurkan program ini... walaupun kalah, dapat jugak lucky draw... heheh..

daripada Motorola Solution
9. Kekalahan tidak bermakna gagal, tapi merupakan satu tangga untuk mendaki dan terus mendaki mencapai kecemerlangan dan kejayaan... kejarlah kecemerlangan, nescaya kejayaan akan mengekori anda.. chewah,, ayat nak bagi sedap hati,, sebab kalah,,, ahhaha..

10.. sekain saje... wasalam

No comments: