Teruskan Pembacaan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Sunday, 13 January 2013

Selamat Hari Jadi 4 my Dad, Mum & Brother

Assalamualaikum dan salam sejahtera.... Post kali ni special for my Dad, my Mum and adik yg ke 5....
Bulan Januari ni seramai 3 org ahli keluargaku yang sambut birthday.....

My Dad, IBRAHIM B. AWANG and my Brother, M. HAFIZZUL IZUDDIN... berkongsi tarikh lahir yg sama.... 6 Januari.... sebab tu adik sorang ni degil skit,,hahaha

My Dad dah mengisytiharkan dirinya sebagai warga emas sebab tahun ni beliau dah masuk 50 tahun,,, hahahha....

My Mother,, KHATIJAH BINTI JUSOH,, 13 Januari... 46 tahun... hari ni ler,,,,

Adik,, umur 11 tahun... darjah 5.....

So,,, Selamat Hari Jadi untuk My Dad, My Mum & My brother.... semoga diberkati ALLAH selalu... amin..

Ayah & Mak mude2 dulu


adik yg ke 5


kek 3 in 1...

Wednesday, 2 January 2013

Majlis Graduasi SMKM 2012...

1.Salam semua,,,, rasenya ni adalah post pertama dalam tahun 2013,,, tak sempat nak wish new year kn,, sebab demam malam tahun baru,,, so nk wish kat sini la...

Selamat Tahun Baru...=)

2. So,,, berbalik kepada topik,,, actually majlis ni dah lame berlangsung... tapi baru buat video hari ni,,,, nak share gambar dgn video je ni..... Majlis Graduasi ni mcm ala2 konvokesyen kat Universiti,,,, Matlamat nak hargai pencapaian cemerlang pelajar2.... dan disamping memberi motivasi kepada pelajar dalam menghadapi SPM dan STPM... skemanyer ayat,,,hahaha...

3. Tugas aku ialah tak lain tak bukan photographer tak bertauliah dan dokumentasi.... sibuk ambik gambar le aku,,,,jom tgk gamba2...

geng2 asrama... Sir Razak & Cikgu Shukri

pantang btol maen tunjuk2 perut tu,,,hahah

ramai org ckp ni gaya yb la,,,pengetua la...hahah,, aminnn
4. Kalau nak tau,,, gambar ni ler aku buat gmbar pasport,,, Miss K tolong buatkan... tgk kt bawah :

gambar asal : atas,,, Miss K edit bawah,,, senget songkok ambe,,


5. Sikit je gambar kat sini,,, sebab yang utamanya nak tunjuk video.... First time upload dlm youtube,,,, kpd students jemputla tgk yerk.....


info untuk students SMKM : saye dok ngajor doh kat sekoloh,,, pasal no pin UPU,, baik awok tanye kaunselor sekoloh,,,, ok?... bulan 1 ni dengor cter kuor tp tunggu la beriter,,,, bukang kabor anging... dok leh isi borang tanpe no pin upu... ok,,,