Teruskan Pembacaan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Thursday, 6 June 2013

Kor Sukarelawan Polis Siswa Siswi (SUKSIS) UPSI

1. Salam dan selamat,,, lama tak update blog... rasa nak post pasal pengalaman2 lepas pulak... so, nak share lah pengalaman yang paling best n manis mase belajar dulu2...

2. Sukarelawan Polis Siswa Siswi (SUKSIS) UPSI... pengalaman yang tak kan dapat aku lupakan sepanjang belajar kt sana.....

3. Nak dijadikan cerita,,, sebenarnya pergi ujian fizikal untuk teman sahabatku,,, Zulhelmi Akmen,,, tp terpikir alang2 da hantar borang,,, try la... last2 lekat... join la SUKSIS...

4. Pada mulanya,,,jujurnye aku ni memang seorang yg pendiam...tak reti nak bergaul...tak de ciri kepimpinan,,, tp Alhamdulillah,,, berkat Mahaguruku,,jurulatih2 SUKSIS UPSI,,, sahabat2 SUKSIS yg sgt sempoi mengubah diriku ini,,,hahah

dari Kiri : Suami org tu,, Ab Shafiq, Aku, Zulhelmi....
5. Sepanjang 3 tahun dalam SUKSIS terlampau banyak kenangan manis dan duka yg tak kan dapat aku lupakan,,,, setiap Semester mesti ade program samada dr pihak SUKSIS mahupun persatuan...

6. Tahun kedua hidupku berubah sedikit demi sedikit.... mula aktif dalam persatuan di bawah naungan HEP iaitu Pasukan Gerakan SUKSIS (PGS) sebagai exco agama... banyak ilmu kepimpinan yang dapat aku pelajari... bab persatuan ini panjang ceritanya,, akan diceritakan kembali...hehhe..

7. Banyak membebel pulak,,,, tgok gambar je la.... 

Kejohanan SUTRA di UUM,, tempat ke 2

orang kuat Persatuan Sukarelawan Polis (PSP)

Batch SUKSIS 08/11


di Unit Udara

CSi,,, Maktab Polis


SM 2010/2011..SM Sallehudin..

Kenangan di Trolak...
Acara akhir di SUKSIS UPSI sebelum tauliah,,, makan beradat




Mahaguru : SJN Noor Kamarulbahrin... @ kucing tanah



bersama sifu2 @ Jurulatih SUKSIS UPSI yang banyak berjasa
Pelatih Latihan Luar Terbaik... (nama edit tp ni btol tau,,,)

8. Sebenarnya banyak lagi mende yang nak dishare tp dah ngantok la pulak,,, tp part Persatuan memang akan dikongsikan bersama,,,,sbb memang banyak sangat pengalaman pahit, manis, masam, masin,,, semua adaaa.... teruskan pembacaan berkenaan dengan Persatuan Sukarelawan Polis (PSP) UPSI...


3 comments:

zaxx said...

ehem..ada aku la dlm entry nie..hikhihik

topex3007 said...

watak penting kot,,, kalu x de ko,,, x masuk SUKSIS la jawabnyer,,hahah

Roda, Aku dan 79 said...

salam ukhwah.. saya pun x student UPSI..
sila layari blog saya pula di :-
roda79.blogspot.com
..TQ