Teruskan Pembacaan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Tuesday, 27 December 2011

Jalan2 last sem @ UPSI 3 (Bukit Fraser)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. entry kali ini amat ditunggu2 oleh ku,,hehe,, sambungan pengembaraan Physic's Boyz bermula...

Ok,, selepas singgah dan bergambar di Raub, kami semua ke tempat tujuan asal iaitu Bukit Fraser.. suasana di Bukit Fraser sangat memukau aku dan geng... pertama kali jugak kami sampai di sini,, sejuk tahap dewa.. macam kat new zealand plak,, macam pernah pergi kn,,hahha..

Penulis tak mahu menulis banyak kerana hanya gambar2 dapat menggambarkan suasana di sana,,, jom!!!

Sebelum naik ke bukit,, bergambar dengan simboliknya dulu,,,

Hafizal

Kamal

Penulis @ Taufik

Credit to Rosman sebab berjaya ambil gambar yang cantik..hehehe...teruskan pembacaan dengan gambar2...=)

Physic's Boyz,,, Rosman selepas jatuh,,hahha


Memetik Bunga Terlarang

Berjalan2 di sekitar Bukit Fraser







     Bergambar dengan Motorbike


Balai Polis Bukit Fraser... pakai baju Suksis tu,,,hehhe


Gaya Exclusif Rosman.. jarang dapat dilihat..hehhe.. Call Polis katanya



Gambar di bawah ni adalah bukti kami di Bukit Fraser... mercu tanda Bukit Fraser.. wajib ambil gambar kat sini...huhuu...


Kamal dengan gaya bersahaja,,, sekuar trek, sweater dan spek hitam

Posing Smart daripada Hafizal,, spek atas dahi...

Gaya luar biasa dari Rosman.. Super HerO!! tak boleh terbang.. lebih muatan,,hehhe



Lastly,, gaya MachO penulis @ Taufik..heheh


Bertentangan dengan gambar di atas,, edisi English.. Fraser's Hill


                        Di Jalan Masuk Ke Bukit Fraser


                                         Hafizal & Kamal


Sempadan Selangor & Pahang




Physic's Boyz 2011


So, kesimpulannya perjalanan ini sangat hebat bagiku,,, tempat yang menarik dan memukau.. selepas ke Bukit Fraser yang indah ini, perjalanan diteruskan ke Sungai Chiling,, nak mandi air terjun plak,,, huhu.. Sungai Chiling terletak sama arah dengan perjalanan pulang.. so,, teruskan perjalanan...
Yang Hensem,, Penulis @ Taufik @ topex3007
Bersambung pada entry Jalan2 last sem @ UPSI 4 (Sg Chiling).. Assalamualaikum..

No comments: