Teruskan Pembacaan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Wednesday, 7 December 2011

Roti Canai TM

Jam 8 am hari Khamis 8 Disember 2011... First time makan pagi seawal pagi macam hari ini di Warung Roti Canai Hulu Bernam...makan awal pagi sebab nak ke Library UPSI untuk siapkan tugasan presentation InOrganic esok hari... bersama Kamal...

Warung ini memang menjadi kebiasaan aku dan kawan2 sebab menu macam di Kampung halaman,, Roti canai, Nasi Lemak dan Mee kari ( kat sini dipanggil mee sup)..


Kedai mamak memang banyak di Tanjung Malim tapi yang specialnya warung ini adalah warung melayu of course dan yang paling penting juadahnya sedap2 belaka.. espicially roti canai.. so, hari ni aku dan kamal makan roti telur...dan teh tarik...


                                                    teh tarik + roti telur = RM 3.80
hampir sejam jugak la makan tadi.. heheh.. jadi,, kepada semua terutamanya students UPSI jom berkudapan di warung melayu kita ini... promote warung,,,hahah... Assalamualaikum...=)

                                                         baca Paper Sinar Harian dulu...


                                                                       Kamal Ledey

No comments: