Teruskan Pembacaan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Tuesday, 17 July 2012

NRIC 2012 part 2 and 3

1. Assaamualaikum dan salam sejahtera semua... kali ni ambe buat 2 entri sekali gus.. part 2 and part 3 sebab hari ni merupakan hari yang paling bersejarah, paling mendebarkan, paling meletihkan dan macam - macam paling lagi...


2. Pertama sekali, hari ini ambe and da geng from UPSI akan dihakimi oleh judges - judges.. Punya la tunggu dari pagi, judges tak kunjung tiba..


     

3. So, bersiap la kami semua tunggu ketibaan judges... masing - masing berlatih present kajian mereka.. termasuk ambe...



4. Masa yang ditunggu hampir tiba, judges berbeza mengikut kategori... dan judges yang pertama datang ke booth kami ialah judges kepada ketua kontijen kami iaitu Kak Dell,,,,,


 5. Dan selepas beberapa minit, adalah masa yang palng terabur... keempat - empat kumpulan judges telah datang serentak ke booth UPSI... keadaan sangat kalut,,, hahah,,, suara memang kena kuat lah...


Zul sedang dihakimi

Giliran ambe pulak,,,

Anuar sedang menerangkan kepada judges

Faris, peserta terakhir dihakimi
6. Semasa pembentangan kami menggunakan dual language, malay and english.. soalan - soalan daripada judges sangat - sangat mencabar... memang satu pengalaman kali pertama yang menggerunkan,,, selesai sahaja penghakiman, terasa lega yang teramat sangat... macam dah terlepas satu beban yang sangat besar.. hahha...

7. Bagi menggembirakan hati yang berdebar sangat tadi, kami berjalan - jalan ke booth unversiti yang lain...



8. Jam 5 petang exhibition were closed,,, balik asrama tidor terus,,, ingat nak jejalan tapi ngantok sesangat.... ikuti sambungan pada Part 3.... teruskan klik di sini

No comments: